Followers

Thursday, March 16, 2017

Testimoni: Sabun Collagen Nurraysa

Semua masalah InsyaAllah ada penyelesaiannya. Sabun Collagen Nurraysa merupakan seketul sabun yang boleh merawat pelbagai masalah kulit. Sangat sesuai digunakan untuk semua golongan termasuk bayi dan ibu hamil.

 Bahan-bahan
✔Glycerin
✔Pure marine collagen
✔Vitamin A
✔Vitamin C
✔Vitamin E
✔Herba
✔Susu kambing
✔Minyak zaitun
Ciri-ciri
✔Berbentuk sabun ketul
✔Mempunyai sijil dr KKM
✔Berkesan dari yang cecair
Cara pakai
  • Kulit Kering
Pakai sabun hanya 1x sehari sahaja. Sabunkan dan terus bilas. Jangan biarkan buih sabun lama-lama di muka..
Bila kulit dah tak kering sangat, boleh guna 2x shari.. kemudian 3x…

  • Kulit Berminyak
Cuci 3x sehari. Cuci muka dengan air suam. Biarkan buih sabun dimuka dalam 2@3 minit. Lebih xpe.. Kemudian bilas. Bilas dengan air sejuk (air sejuk peti bukan ais tau)
  • Kulit Normal
Cuci muka 2x sehari dengan caranya buihkan sabun ke muka, biarkan 1 minit, Kemudian bilas.
  • Kulit berjeragat
Basahkan sabun sikit dan sapu sabun kat muka yang masih kering. Kemudian baru buihkan & sental di tempat bermasalah. Dalam 1@2minit baru bilas.
Boleh juga, time duduk tengok tv ke.. sambil-sambil sental sabun di bahagian jeragat.
  • Kulit ruam
Ruam biasa – Buihkan sabun dalam air, kemudian bilas muka dengan air tersebut dan lap kering
Ruam teruk – buihkan sabun pada bahagian ruam, biarkan 3-5 minit, kemudian bilas dan lap kering
  • Masker
Caranya, buihkan sabun di muka & biarkan semalaman. Bangun dari tidur terus bilas

 USP
– Organik
– Bebas bahan kimia
– Tanpa SLES dan paraben
-> selamat untuk semua peringkat umur
-> membantu selesaikan semua masalah kulit.
Bertindak sebagai agen pembersih dan menyihatkan kulit.
Membantu menyelesaikan masalah :
πŸ‘‰πŸ» Kulit sensitif
πŸ‘‰πŸ» Kulit berminyak
πŸ‘‰πŸ» Kulit kusam
πŸ‘‰πŸ» Kulit berjeragat
πŸ‘‰πŸ» Jerawat
πŸ‘‰πŸ» Panau
πŸ‘‰πŸ» Eczema
πŸ‘‰πŸ» Parut jerawat
πŸ‘‰πŸ» Kurap
Kelebihan. Antaranya:
– Membantu mengecutkan jerawat
– Memudarkan parut jerawat
– Memudarkan jeragat
– Membantu mengembalikan kulit wajah yang sihat
– Melegakan gatal-gatal
– Memudarkan panau
– Membersih & mencerahkan kulit
– Menganjalkan kulit
– Menjadikan tona kulit sekata
– Meredakan ruam (termasuk baby)
– Mengecilkan pori-pori
– Melembapkan kulit wajah
– Mengurangkan kulit Berminyak

Testimoni Pengguna

Menyelesaikan masalah kulit muka.

Sesuai juga untuk bayi yang mempunyai masalah kulit. 


Bukan hanya untuk wanita sahaja, tetapi untuk golongan lelaki yang mempunyai masalah kulit. 

Sesuai untuk semua peringkat umur. Membantu dalam masalah jerawat dan jeragat. 

Rata-rata yang sudah menggunakannya berpuas hati.


Abang-abang ataupun ayah-ayah kita pun menggunakanya...=)

Order?? Whatsapp: 019-6370185


2 comments:

  1. yup so far sabun muka nuraysa yang saya guna ni best.
    Alhamdulillah

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...